Jan Wolthers

Jan Wolthers heeft als manager in zowel het bedrijfsleven als ontwikkelingsorganisaties nieuwe businessmodellen ontwikkeld en geimplementeerd.

Jan zijn loopbaan ging van start bij DAF Trucks waar hij een software pakket ontwikkelde en uitrolde binnen de organisatie. Daarna heeft Jan bij Ernst & Young Management diverse veranderingstrajecten mogen begeleiden. In de tijd die volgde heeft hij bij verschillende andere organisaties businessmodellen en -systemen geimplementeerd en was hij enkele jaren actief als directielid van Van Dorp Installaties (vDI).

Sinds 2006 is hij actief als zelfstandig trainer en coach en helpt hij bedrijven en organisaties bij het opzetten en ontwikkelen van visie en strategie. Daarnaast is Jan gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingstrajecten.

Zijn aanpak kenmerkt zich als pragmatisch en concreet.

---

Iedere succesvol opererende organisatie heeft in de loop van de tijd een unieke marktpositie verworven. Jan Wolthers Advies gaat graag samen met u op zoek naar de sociaal toegevoegde waarde van uw bedrijf. Neem direct contact op!