Wolthers Advies Nederland

Wolthers Advies adviseert en coacht ondernemers in Nederland op het gebied van bedrijfsvoering en helpt hen doelgericht ondernemen in een gezonde atmosfeer. We leven in een dynamische wereld waarin u als ondernemer blootstaat aan brede concurrentie. Binnen de markt is een unieke positie nodig om als onderneming succesvol te zijn. Dat moet een marktpositie zijn die past bij u als ondernemer en overeenkomt met uw passie.

Aan de hand van de managementmethode Business Model Generatie ontwikkelen we samen met u uw businessmodel. Vervolgens kijken we naar gezond ondernemerschap. Hoe realiseert u een klimaat waarbinnen mensen tot hun recht komen? Hoe zorgt u voor een hecht team waarbinnen gezonde discussies gevoerd kunnen worden? Vertrouwen en veiligheid zijn hierbij twee wezenlijke aspecten. Door teamtrainingen bouwen we aan deze structuur. Daarnaast worden ondernemers gecoacht naar gezond ondernemerschap.

Onze aanpak is gericht op het realiseren van een zogeheten 'love brand’ waaraan klanten en medewerkers zich graag verbinden. Wolthers Advies begeleidt u bij het implementeren van deze nieuwe strategie zodat uw bedrijfscultuur en het gedrag van uw medewerkers uw branding verstevigen. Binnen de volgende aandachtsgebieden biedt Wolthers Advies coaching, training en consultancy aan:

  • Visie en strategieontwikkeling
  • Bedrijfsmodelontwikkeling
  • Teamontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Vertrouwen en veiligheid opbouwen
  • Interim-management